CHP Milletvekili Sakine Öz, Salihli’de İşyeri Açılışına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz ve Ak Partili yöneticiler, Salihli’de işyeri açılışında bir araya geldi.

Techno City Cinema & Cafe, düzenlenen törenle açıldı. Atatürk Caddesi hizmete giren Techno City 'nin açılışına CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Salihlispor Kulübü Başkanı Halim Yıldırım ile davetliler katıldı.

Eğlence merkezinin Salihli 'ye hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Öz, AK Parti İlçe Başkanı Tuğrul ve işletme sahibi Ahmet Uygur ile açılış kurdelesini birlikte kesti.

Salihli 'ye böyle bir eğlence merkezi kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten işletme sahibi Uygur, 'Ege Bölgesi'nde tek olan Full Motion Formula 1 similatörünü tüm halkımızın görmesini istiyoruz. F1 simulatöründe haftanın birincisi olan, İzmir'deki Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti'nde gerçek Ferrari ve Lamborgini kullanma şansını yakalayacak. İkinci ve üçüncü olan ise, Salihli 'de karting keyfi yaşayacak. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum ' dedi.

Açılışa katılan davetliler, 7 D sinema izleyerek ve langırt oynayarak hoşça vakit geçirdiler.
Kaynak: İHA