Konya Ticaret Odası'ndan İspanya'ya İş Gezisi

Konya Ticaret Odası'nın inşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren KTO üyelerine yönelik İspanya'ya iş gezisi düzenleyeceği bildirildi.

KTO tarafından yapılan yazılı açıklamada, küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek ve uluslararası işbirliğini temin etmeleri ve artırmalarını sağlamak amacıyla oda tarafından İspanya'ya gezi düzenlendiği belirtildi.

Üyeler için son derece faydalı olacağı düşünülen gezinin, fuar ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri ile ikili iş görüşmelerinden oluşacağının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''8-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan inceleme gezisine inşaat ve yapı sektörü temsilcilerinin katılması ile ülkemizde ve şehrimizde inşaat sektörünün İspanya'daki gelişmeler ile kıyaslanması ve farklılıkların gözlenmesi açısından işletmelerimize olumlu katkı sağlayacaktır. Katılımın sınırlı olacağı yurt Dışı İş Gezisi için müracaatların Dış Ticaret Servisimize, detay bilgiler ve KOSGEB Destekleri içinse odamız bünyesinde faaliyet gösteren KTO KOSGEB Sinerji Odağı'na yapılması gerekmektedir.' '
Kaynak: AA