Elazığ SYDV Müdürlüğü'ne 22 Personel Alınacak

Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne 22 personel alınacak.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, işe alınacak ve sosyal yardım ve inceleme kısımında görevlendirilecek personelde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olma, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olma, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmaması ve kamu haklarından mahrum bulunmama şartlarının aranacağı bildirildi.

Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş, affa uğramış bile olsa mahkum olanların aday olamayacağı kaydedilen açıklamada, alınacak personelde, vakıflarda, ilk defa istihdam edilecek sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak sosyoloji, psikoloji ve sosyal hizmetler bölümleri ile Yükseköğretim kurumlarının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olma şartının arandığı ifade edildi.

Adaylığı için herhangi bir olumsuzluğu olmayıp başvuruda bulunmak isteyenlerden ise üzerinde TC kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesi fotokopisi, adli sicil belgesi, diploma fotokopisi ve öz geçmiş ile askerlikle ilgisi olmadığına dair belge isteniyor.

İstenilen belgeleri hazırlayan kişilerin başvurularını, 24 Nisan'dan itibaren Kültür Mahallesi Fidan Sokak No: 8 adresinde bulunan SYDV Başkanlığı'na şahsen yapabileceği belirtildi. Başvuruların 11 Mayıs'ta sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA