Çaykur Rizespor Teknik Direktörü ve Futbolcular, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çaykur Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ve futbolcular, Çayeli'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen söyleşiye, Teknik Direktör Giray Bulak ile futbolcular Cenk Ahmet Alkılıç, Mesut Yılmaz, Sezer Özmen ve Cumhur Yılmaztürk katıldı.

Bir lise öğrencisinin ''Biz sizi çok seviyoruz ve size inanmak istiyoruz. Lütfen şampiyon olun'' sözü üzerine Bulak, bunun için yönetim, oyuncular, hocalar, gazeteciler, sivil toplum örgütleri, taraftarlar ve şehrin performansının çok önemli olduğunu belirterek, ''Biz istiyoruz ve şehir de istiyor, ama şehir pek ısrarcı olmuyor'' dedi.

Statlarının 15 bine yakın kapasitesi olduğunu ifade eden Bulak, ''Şehrin nüfusu kazaları ve köyleriyle birlikte 300-400 bin civarında. 15 bin kişilik bir stat pekala dolabilir. Stat dolarsa 'bu şehir şampiyonluğu istiyor' diyebiliriz. İstanbul Güngörenspor maçından sonra Giresunspor maçımız var. İstanbul Güngörenspor ile oynayacağımız maçta tribünlerin dolacağına inanıyorum. Aynı şekilde sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçında da stadımızın tribünlerinin dolacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Bulak, bir öğrencinin 'örnek aldığınız bir hoca var mı' sorusuna da ''Herkesin beğendiği, feyiz aldığı, takip ettiği hocalar var. Çok iyi hocalar var ama Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı'yı kendime örnek alıyorum'' yanıtını verdi .
Kaynak: AA