THK Manavgat'ta Dul, Yetim ve Öksüzlere 372 Adet Konserve Kavurma Dağıttı

Türk Hava Kurumu(THK), Antalya'nın Manavgat ilçesinde dul, yetim, öksüz ve dar gelirli ailelere 372 adet 800 gramlık kavurma dağıttı.

THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kavurma için dağıtılacak dar gelirli aile, dul, öksüz ve yetimleri muhtarlıklar ve Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) aracılığı ile tespit ettiklerini bildirdi.

Dar gelirli ailelere kavurma dağıtımının geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de Et Balık Kurumu(EBK)'nun soğuk hava depolu araçları ile Manavgat'a getirildiğini belirten Arslan, THK Manavgat Şubesi olarak dul, yetim ve öksüzleri kavurma vererek sevindirdikleri için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Arslan, "Vatandaşlarımız vekalet ve adak kurbanı olarak bağışladıkları adak kurbanların etlerini kavurma yapıldıktan sonra tekrar ülke genelinde ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılmakta. Manavgat'ımızda da 800 gram ağırlığında 372 adet kavurma konservesi dağıttı.



Arslan, kavurma dağıtımında emeği geçen başta Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve bütün ilgili görevlilere teşekkür etti .