Kayıp Yaşlı Kadının Cesedi Bulundu, Torunu Gözaltında

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Yeşilova köyünde 22 gün önce esrarengiz bir şekilde kaybolan 72 yaşındaki Ümmügülsüm Helete'nin cesedi ormanlık bir alanda bulundu.

Kayıp Yaşlı Kadının Cesedi Bulundu, Torunu Gözaltında
Olayla ilgili bir televizyon kanalında anneannesini arayan U.B. ve arkadaşı Ö.T. yaşlı kadının ölümüyle ilgili İstanbul 'da polis tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Andırın'a bağlı Yeşilova beldesinde 22 gün önce akşam saatlerinde Kadirli- Andırın karayolunda Ümmügülsüm Helete aniden kayboldu. Yakınları tarafından aranmaya başlanan yaşlı kadın bir türlü bulunamadı. Bunun üzerine Jandarmaya haber verildi ve bu seferde güvenlik güçleri yaşlı kadını aramaya başladı.

Arama çalışmaları sonucu kadın bulunamayınca yaşlı kadının kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Bir televizyon kanalına kayıp anneannesini aramak için çıkan U.B. ve arkadaşı Ö.T. program sonunda gelen bir ihbardan sonra İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden sonra şüpheliler uçakla soruşturmanın sürdüğü Kahramanmaraş'a gönderildi.

ÇOBAN İHBAR ETTİYaşlı kadını bulma çalışmaları devam ederken televizyon kanalını seyreden bir çoban Ümmügülsüm Helete 'nin torununu görünce, “Bu şahıs ormanda telefonla konuşuyordu” diye jandarmaya ihbarda bulundu.Jandarma ekipleriyle birlikte gittiği ormanlık alanda yapılan aramada yaşlı kadının cesedine ulaşıldı. İhbar üzerine programa çıkan ve rol yapan U.B. ve arkadaşı Ö.T. polis tarafından cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.Yaşlı kadının cesedi ise Andırın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.