Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a Ziyaretçi Akını

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a ziyaretçi akını sürüyor.

Kale Mahallesi 'ndeki tarihi binayı makam olarak kullanan Attar 'ın dün de önemli ziyaretçileri vardı. Giresun Baro Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ardından Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal, Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, Türk Büro-Sen Giresun Şube Başkanı Ali Kara, Türk Kültür Sanat-Sen Giresun İl Temsilcisi Ömer Bostan, Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Arif Çetinkaya, Türk Eğitim-Sen Şube Sekreteri İksan Köse ve Türk Yerel Hizmet-Sen Giresun İl Temsilcisi Saffet Genç Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar 'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Attar, konuklarına hedeflerini anlatarak, “Uyum ve işbirliği içinde çalışarak üniversitemizi Giresun 'a yakışır, prestijli, saygın, örnek bir üniversite haline getireceğiz. Bunun için herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Üniversite hepimizin ortak değeri. Katkı ve desteğinizi bekliyorum” dedi.

İl protokolünün ardından, özel kaleme yapılan randevu taleplerine göre, siyasi parti, demokratik kitle örgütleri, belediye başkanları ve çeşitli kişi ve kuruluş temsilcilerini kabul eden Attar, bir taraftan da üniversitenin sorunlarının çözümü için ardı ardına toplantılar yaparak yoğun bir tempoyla çalışıyor.

Rektör Prof. Dr. Aygün Attar bu amaçla hafta sonu Giresun 'un güneyindeki Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar 'a giderek buradaki fakülte ve yüksek okullarda incelemelerde bulunacak.
Kaynak: İHA