Eski Milletvekili Mahmut Göksu'nun Babası Vefat Etti

AK Parti'den 21. ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun babası Abdurrahman Göksu, Gölbaşı’nda düzenlenen törenle toprağa verildi.

Eski Milletvekili Mahmut Göksu'nun Babası Vefat Etti
Babasının cenaze namazını kıldıran Mahmut Göksu, cenaze törenine gelen herkese teşekkür etti. 'Allah’tan geldik, yine Allah’a döneceğiz' ayetini okuyan Göksu, Cenab-ı Hakk'ın herkesin gülerek kabir kapısına gitmesini istediğini, babasının da kabir kapısına gülerek ve mesut olarak gittiğine inandığını söyledi.

Gölbaşı Günaydın Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Abdurrahman Göksu’nun naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından eski un fabrikası arkasındaki belediye mezarlığına defnedildi.21. ve 22. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve akrabaları taziyeleri Ulu Serhat Dinlenme Tesisleri düğün salonunda kabul etti .