MÜSİAD'dan Tarsim Malatya Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namik Şahin, MÜSİAD'ın Anadolu'nun sesi olduğunu söyledi.

MÜSİAD'dan Tarsim Malatya Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namik Şahin ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Tarım Sigortaları Havuzu A.Ş (TARSİM) Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın'ı ziyaret etti. Şahin, burada yaptığı açıklamada, "MÜSİAD'ın eski başkanlığını yapan şu anki TARSİM Bölge Müdürü Sabri Akın Bey'i ziyaret ediyoruz. MÜSİAD bir okuldur. MÜSİAD 1990'lı yıllarda ortaya çıkıp Anadolu'nun sesi oldu. Türkiye'yi sahiplenen kuruluşların ilk karşısına çıkan MÜSİAD oldu" dedi.

MÜSİAD üyelerinin Türkiye'de de ihracatın yüzde 14-15'ini yaptığına dikkat çeken Şahin, MÜSİAD Malatya Şubesi olarak Makro karşısı Universal Hastanesi arka kısmına taşındıklarını kaydetti.

Sabri Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MÜSİAD'ın bizlere çok katkıları oldu. Dönem dönem hazırladığı raporlarla ülkemize katkıları büyük oldu ve olmaya devam ediyor. MÜSİAD bir okuldur. MÜSİAD bir ailedir. Ciddi tecrübeler, kazanımlar elde etti. Okulda sürekli öğrencilimiz devam ediyor. Hayat çalışma ile devam ediyor" diye konuştu

Kaynak: İHA