Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun'a, THK'dan Teşekkür Plaketi

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a teşekkür plaketi verdi.

Döşemealtı Belediyesi’ni ziyaret eden THK Genel Başkanı Yıldırım, ilçe sınırları içerisinde THK faaliyetlerine verilen destekten dolayı Kaymakam Mehmet Baygül’e teşekkür etti. Söz konusu ziyaretten memnun olduğunu belirten Tursun, “Büyük Önder Mustafa Kemal’in 'İstikbal Göklerdedir' vecizesi ülke savunmamızın en önemli tarafını önemle vurgulamıştır. Türk Hava Kurumu da bu manevi sözün bekçileri olarak yürüttükleri faaliyetlerde, özellikle gençlerin anlamlı çalışmalarına şahit olmakta. İlçe sınırlarımız içerisinde yer alan THK faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Çok başarılı çalışmalar ve ilgi çeken etkinlikler düzenlendiğini gözlemlemekteyiz. Bizler de belediye olarak havacılık alanına ilgi duyan Türk gençliğinin bu faaliyetlerde yer almasından büyük memnunluk duymaktayız.” diye konuştu.

Ziyarette, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ve THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Arıca da yer aldı. THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Döşemealtı ilçe sınırları içerisinde sürdürülen THK faaliyetlerine belediye olarak gösterilen alaka için Başkan Nurettin Tursun’a ve Kaymakam Mehmet Baygül’e ayrı ayrı teşekkür etti.