Emniyet’ten Üniversite Öğrencilerine Çat-Kapı Ziyaret

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce Gümüşhane Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler evlerinde ziyaret edildi.

Emniyet’ten Üniversite Öğrencilerine Çat-Kapı Ziyaret
İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel’in de bizzat katıldığı ziyarette, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Soyaslan ve Terörle Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri hazır bulundu.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ve Emniyet personelini karşılarında gören üniversite öğrencileri ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduklarını söylediler. Üniversite öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet eden İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, öğrencilerin herhangi bir sorunları olduğunda Gümüşhane Emniyeti olarak kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Ziyaretlerle ilgili kısa bir bilgi veren İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, “Gümüşhane Üniversitesi kurulduğu günden bugüne gerek fiziki yapısı gerekse öğrenci potansiyeli açısından sürekli gelişme göstermektedir. Bu gelişimle birlikte şehrimize gelen öğrencilerin sorunlarını yerinde tespit etmek, onlarla daha yakın iletişim kurmak ve Emniyet Müdürlüğü olarak bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatmak için öğrenci evi ziyaretleri düzenlemekteyiz. Bu ziyaretler, Gümüşhane Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerimizi, uyuşturucu madde kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek, devletimizle ilişkilerini geliştirmek, toplumun huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara teşvik etmek, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek gibi amaçlar taşımaktadır. Bu ve benzer faaliyetlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir.” dedi .
Kaynak: İHA