‘Cansız Manken’ Vahe Kılıçarslan Sıcak Çermikte

Cansız manken olarak bilinen Vahe Kılıçarslan ziyaret amaçlı geldiği Sivas’ta, yenilenen Sıcak Çermik'i gezdi.

‘Cansız Manken’ Vahe Kılıçarslan Sıcak Çermikte
Sıcak Çermik'te yenilenen oteller ile yeni yapılan havuzları gezen Vahe Kılıçarslan, termal turizm noktasında Türkiye'de pek çok yer gezdiğini, ancak Sivas'ta belediye tarafından modernize edilen kaplıcalardaki konfora rastlamadığını belirterek, “5 Yıldızlı otellerdeki gibi son derece lüks odalar, pek çok faydası olan şifalı suyu ile Türkiye'de adını duyuracak ve turizm açısından hak ettiği yere gelecek Sıcak Çermik'e herkesin gelmesini tavsiye ediyorum.” dedi.

Kılıçarslan “Gördüğüm kadarıyla çok önemli yatırımlar var. Sivas şehrine yakışır oluşumlar olmuş kaplıcada. Çok güzel projelere imza atıyorsunuz, tebrik ederim. Tüm ülkenin Sivas’a fazlasıyla sahip çıkması gerekiyor. Kültür etkinliği çalışmalarında Sivas’a destek vereceğiz.” ifadelerini kullandı. Sıcak Çermik'i gezen manken Zeynep Öztürk ise, şu ana kadar gördüğü otellerden en iyisinin Sıcak Çermik’teki otel olduğunu söyleyerek, “Odalar 5 yıldızlı otellerdeki gibi. Ben açıkçası bir belediyeden bu kadar iyi bir otel beklemiyordum. Çok beğendim. İnsanları da çok iyi, çok sıcakkanlı, çok ilgileniyorlar. Şimdiye kadar gittiğim termal otellerin en iyisi” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse ise, “Belediye başkanımızın öncülüğünde, emir ve direktifleri doğrultusunda bizde çermiğimizi hem Sivas’ımıza hem ülke turizmine kazandırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. İnşallah kısa bir zaman içerisinde termal turizm de Sivas’ı merkez yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Çermik gezisinde Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız da hazır bulundu .
Kaynak: İHA