Kutlu Doğum Sema Gösterisi İle Kutlandı

Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği ile Osmangazi Belediyesi’nin Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği 'Af Peygamberi' adlı sema gösterisi, yoğun yağmura rağmen binlerce Bursalıyı buluşturdu.

Kutlu Doğum Sema Gösterisi İle Kutlandı
Kutlu Doğum Haftası programı protokol konuşmalarıyla başladı.

Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Altay, 2003 yılında kurulan derneğin çalışmalarını anlattı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği ile birlikte her yıl Atatürk Spor Salonu’nda etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Başkan Dündar, bu yıl 7.si düzenlenen etkinliğe Bursalıların ilgisinin her geçen yıl daha fazla olduğunu aktarırken, “Hedefimiz sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin toplumun her kesiminde etkin olması hedefliyoruz. Bu tür etkinliklerin yapılmasında fayda görüyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Hz. Muhammed (sav)'nin hayatı anlatıldı. Daha sonra Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği semazenlerinin gösterisine geçildi. Semazenlerin gösterisi salonu dolduran vatandaşlardan yoğun ilgi gördü .