Neva Akhisar Alışveriş Merkezi'nin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

İstanbul-İzmir Devlet Karayolu üzerinde Dağcıoğlu Kiremit fabrikasının yıkılmasından sonra yerine yapılacak Neva Akhisar Alış Veriş Merkezi, Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Neva Akhisar Alışveriş Merkezi'nin Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Toplantıda konuşan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu; ”Yıllardır hep Akhisar’ımıza yatırımların gelmesini, işsizliğin azalmasını istedik. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda, Akhisar’da epey yol katedildi" dedi.

2013 yılının basında faaliyete başlayacak olan Neva Akhisar Alışveriş Merkezi'nin tanıtım toplantısında, kiralama danışmanı Nilüfer Antonetti tarafından projenin tüm detayları anlatıldı.

İsviçre’de kurulan EUROEXPERT firması yatırımı ile Dağcıoğlu tesislerinin olduğu alanda kurulacak olan Neva’da, 20 bin 359 metrekare kiralanabilir alan üzerinde 80 mağaza bulunacak. Tekzen, Teknosa ve birçok perakende, gıda zinciri de yer alacak.

Neva Akhisar Alış Veriş Merkezi'nin tanıtım toplantısına, Kaymakam Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile Akhisarlı iş adamları katıldı.

Kaynak: İHA