Ak Parti İl Başkan Ceylan Sağlık Müdürü Happani'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti iktidarında sağlık alanında yapılan devrim niteliğinde çalışmalarla emanet karnelerle muayene olma döneminin sona erdiğini söyledi.

Ak Parti İl Başkan Ceylan Sağlık Müdürü Happani'ye Ziyaret
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Sağlık Müdürü Turgay Happaniyi ziyaret etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette İl Sağlık Müdürü Turgay Happani yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Her şeyin başının sağlık olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, sağlık alanında bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atıldığını ifade etti.

Geçmişte sağlık alanında yaşanan sıkıntıları örneklerle anlatan Ceylan, "SSK Hastanelerinde muayene olmak ayrı bir dert, ilaç almak ayrı bir dertti. Zaman zaman verilen yanlış ilaçlar nedeniyle yanlış tedavi gören insanlar oldu. Emanet karnelerle insanlar çocuklarını muayene ettiriyordu. Ama bunların hepsi AK Parti iktidarı ile tarihe karıştı. Hayata geçirilen değişiklikle sağlık hizmetlerinin standardı yükseltildi. Artık insanlarımız kimlik numarası ile muayenesini olabiliyor. 18 yaş altında olan çocuklarımızın tedavi giderleri ise devletimiz tarafından karşılanıyor" dedi.

Ceylan, Çorum Devlet hastanesi'ne kurulacak olan Kardiyovasküler Cerrahi Merkezi'nin ise önümüzdeki aylarda hizmete gireceğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürü Turgay Happani ise, devraldıkları hizmet bayrağını daha ileri taşıyacaklarını açıkladı.

Çorum'da evde sağlık hizmetleri kapsamında 500 kişiye evlerinde sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Happani, sağlık alanında daha güzel çalışmaların önümüzdeki süreçte hayata geçeceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA