Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü Nurdağı'nda Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü Nurdağı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Tören, Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Nurdağı Emniyet Amiri Ceyhun Yılmaz, törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı ve emniyet teşkilatının halkın hizmetinde olduğunu belitti.

Daha sonra, İlçe Emniyet Amirliği bahçesinde devam edilen programda Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği tarafından kokteyl düzenlendi.

Kutlamalar çerçevesinde Emniyet Amirliği ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne 3 polis otosu hediye eden Nurdağılı iş adamları Kerim Arapoğlu ve Bölge trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası tadilatını yaptıran Cevdet Mintaz'a Kaymakam Abdulkadir Okay, İlçe Emniyet Amiri Ceyhun Yılmaz ve İstasyon Amiri Mehmet Genç tarafından ayrı ayrı plaket verdi. Etkinlik davetlilerin davul zurna eşliğinde halay çekmesi ile sona erdi.

Kutlamalara cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Duran Yılmaz, Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz, Hakim Yasin İğneci, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Saygılı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Durmuş Gülsoy, siyasi parti temsilcileri daire amirleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA