Oğlunu Kaçırdığını İddia Ettiği Şahıslar Evini Bastı: 4 Yaralı

Adana’da oğlunun kaçırıldığı ve zorla hırsızlık yaptırıldığı iddiasıyla polise başvuran şahsın evi, suçladığı iki şahıs tarafından basıldı.

Oğlunu Kaçırdığını İddia Ettiği Şahıslar Evini Bastı: 4 Yaralı
Olayda 2 kişi bıçaklanarak, 2 kişi ise av tüfeğiyle vurulmaları sonucu yaralandı. Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 42 yaşındaki Ferit B., oğlu A.B.’nin (14) Adil B. ve Mustafa B. ile ailesi tarafından Ankara’ya kaçırıldığını, hırsızlık yapılmaya zorlandığını iddia ederek Şakirpaşa Karakolu’na suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre bunu öğrenen Adil B. ve Mustafa B., Ferit B.’nin evine geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmada Adil ve Mustafa B., Ferit B.’yi sol bacağından bıçakladı. Eşinin bıçaklandığını gören Fatma B. (31) araya girmek isterken, şahısların bıçak darbesiyle elinden yaralandı. Ferit B., bunun üzerine kapıyı kilitleyerek odada bulunan av tüfeğiyle şahıslara ateş etti. Adil B. ayağından, Mustafa B. ise kolundan yaralandı.

Silah sesini duyan çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılardan Ferit ve Fatma B.’yi Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Adil ve Mustafa B.’yi ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Ayakta tedavi edilen Ferit ve Fatma B., ifadeleri alınmak üzere Şakirpaşa Karakolu’na götürülürken, Adil ve Mustafa B.’nin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor .
Kaynak: İHA