Büyükşehir Personeli'ne Toplum Önünde Konuşma Eğitimi Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, müdür ve personeli toplum önünde ve kamera karşısında konuşma eğitimi aldı.

Büyükşehir Personeli'ne Toplum Önünde Konuşma Eğitimi Verildi
Seka Park Otel’de verilen uygulamalı ve teorik eğitimde kişisel gelişim uzmanı Dr. Halil İbrahim Erden kişisel yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Daire başkanları, müdür ve personellerinin katıldığı eğitimlere Başkan Danışmanı Nermin Tol, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Kadir Erol, şube müdürleri ve personeller katıldı.

Seka Park’ta gerçekleşen eğitimde kişisel gelişim uzmanı Dr. Halil İbrahim Erden ilginç ve etkileyici üslubu ile toplum ve kamera karşısında konuşurken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi. Sunum heyecanını enerjiye dönüştürmenin önemine değinen Erden, konuşurken ses ve nefesin doğru, etkin kullanılması gerektiğini belirtti.

Eğitime katılan ayrıca uygulamalı olarak kamera karşısında konuştu.

Kayıt altına alınan konuşmalarda doğru ve yanlışlar belirlendi. 2 gün süren eğitimde yanlış yapılan konularda nelere dikkat edilmesi gerektiğinin anlatıldı .
Kaynak: İHA