Motosiklet Kulübü Üyeleri Didim'de Buluştu

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Aydın'ın Didim ilçesinde bir araya geldi.

Aydın, İzmir, İstanbul, Adana, Gaziantep, Bodrum ve Marmaris başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinden gelen kulüp üyeleri, Didim'de buluştu.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Aydın İl Başkanı Tolga Kuruüzümcü, yaptığı açıklamada, kulübün 2007 yılında İzmir'de kurulduğunu ve şu anda 16 ilde oluşumlarının bulunduğunu kaydetti.

Kulübün kuruluş amacının Türkiye'de ilk defa motosiklet sürüşünün güvenliğini topluma kanıtlamak olduğunu belirten, Kuruüzümcü, ''İnsanlara, motorcuların nasıl insanlar olduğunu tanıtmaya çalışıyoruz. Hepimiz güvenli bir şekilde motor kullanmaya çalışıyoruz. Hepimiz kasklarımızı takıyoruz ve aramıza katılan yeni arkadaşlara da bunu öğretiyoruz'' dedi.

Kuruüzümcü, Türk Chopper Motosiklet Kulübü'nün Didim'de düzenlediği organizasyonuna 300'e yakın üyenin katılacağını ifade ederek, şunları söyledi:

''Didim'deki etkinliklerimiz kapsamında Didim-Akbük arasında şehir turumuz olacak, akşam otelde eğlencemiz olacak. Kortej sürüşü gerçekleştireceğiz ve Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşımızı okuyacağız. Ardından ise geldiğimiz illere geri döneceğiz. Her sene Aydın ilinde etkinliğimiz olacak. Didim Belediyesi, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sponsorların destekleriyle bu sene etkinliğimizi Didim'de yapıyoruz. Önümüzdeki senelerde de Didim'de olmak isteriz.' '