Fetihkent İlköğretim Okulu'nda 3. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fetihkent İlköğretim Okulu'nda 3. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'nın ödül törenine katıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'nın ödül töreni Fetihkent İlköğretim Okulu'nda Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Karatay ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun'un katılımıyla gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Beytullah Coşkun, Kitap Okuma Yarışması'nı okul içerisinde kurum kültürünü pekiştirmek ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla düzenlediklerini dile getirdi.

Coşkun, Fetihkent İlköğretim Okulu'nu ve okul kütüphanesini Karatay ilçesine kazandıran Başkan Hançerli'ye eğitime olan destekleri için teşekkür etti.

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun de üç yıl önce Fetihkent İlköğretim Okulu'nun kurulmasının heyecanını yaşarken, bugün içinde eğitim görülen, yarışmalar düzenlenen bir eğitim yuvasını görmenin heyecanını hissettiğini dile getirdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise eğitim konusunda üstlerine düşen her şeyi yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Hançerli, Karatay'da eğitimi daha da yükseğe çıkarmak için okul idarecilerine, öğretmen ve öğrencilere de çok iş düştüğünü vurguladı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin ardından, Başkan Hançerli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun tarafından Kitap Okuma Yarışması'nda başarılı olan 9 öğrenciye madalyaları ve çeşitli hediyeleri verildi.