Çaldığı Zeytinlerle Uyuşturucu Almaya Giderken Yakalandı

Konya'da uyuşturucu alabilmek için park halindeki minibüsten dört teneke zeytin çalan şahıs, çalıntı motosikletine yüklediği zeytinlerle uyuşturucu almaya giderken polis tarafından yakalandı.

Çaldığı Zeytinlerle Uyuşturucu Almaya Giderken Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde plakasız motosikletiyle dört teneke zeytin taşıyan Hakan D. (23), devriye gezen polis ekibi tarafından durumundan şüphelenilerek durduruldu. Polisin yaptığı incelemede hırsızlıktan ve uyuşturucudan kaydı olduğu belirlenen Hakan D.'nin taşıdığı zeytinlerin çalıntı olup olmadığı araştırıldı. Yapılan inceleme sonucunda zeytinlerin Yenişehir Mahallesi'nde park halindeki bir minibüsten çalındığı tespit edildi. Bunun üzerine gözaltınaalınan hırsızlık şüphelisi, Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanedeki işlemlerinin ardından polis merkezine götürülen şüphelinin, zeytinleri uyuşturucu karşılığında sokak satıcılarına vermek için çaldığı öne sürüldü. Çalıntı olduğu belirlenen motosiklet de hastane bahçesinden çekiciye yüklenerek polis merkezine götürüldü

Hırsızlık şüphelisi Hakan D.'nin yaklaşık iki hafta önce de laptop hırsızlığından yakalandığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Kaynak: İHA