Özel Kardelen Koleji Deneme Sınavına Büyük İlgi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından 5, 6 ve 7.sınıflara yönelik yapılan deneme sınavına Nevşehir’de öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.

Özel Kardelen Koleji Deneme Sınavına Büyük İlgi
Özel Kardelen Koleji İlköğretim 5, 6 ve7. Sınıflara yönelik yapılan deneme sınavı Kardelen Eğitim Kurumları kompleksinde yapıldı. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı sınava öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi. Sabah ilk oturumda 5. sınıflara yapılan deneme sınavı öğleden sonraki oturumda ise 6 ve 7. sınıflara yapıldı.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı, ‘’ Özel Kardelen Koleji olarak 5, 6 ve 7.sınıflara yönelik yapmış olduğumuz sınava bine yakın öğrenci katıldı.

Gösterilen bu ilgi bizleri son derece memnun etti. Sınava katılan öğrencilerimizin yanı sıra öğrenci velileri de sınavımıza büyük bir ilgi gösterdi. Yapmış olduğumuz deneme sınavının sonuçlarını 5 Nisan 2012 tarihinde okulumuzun resmi web adresi olan www.kardelenkoleji.k12.tr adresinden yayınlayacağız. Özel Kardelen Koleji tarafından yapmış olduğumuz deneme sınavına büyük ilgi gösteren öğrencilerimize, öğrenci velilerine teşekkür ediyorum’’dedi.