Milletvekili Koca: Milletin İradesi Tecelli Ediyor

AK Parti Afyon Milletvekili Ahmet Koca, Türkiye'nin ileri demokrasi yolunda önemli mesafeler elde ettiğini belirterek, "Artık darbecilerin, cuntacıların değil milletin iradesi ülkede tecelli ediyor." dedi.

Milletvekili Koca: Milletin İradesi Tecelli Ediyor
AK Parti Erzurum Teşkilatı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yenişehir AVM Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Meclis Divan Başkanlığı'na seçilen Afyon Milletvekili Ahmet Koca, Türkiye'nin dünya devleti olduğunu söyledi.

Milletvekili Koca, Türkiye'nin demokratikleşme yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerlediğini dile getirdi. Ülkede artık darbe teşebbüslerinin, cunta faaliyetlerinin geride kaldığını ifade eden Koca, "Milletin iradesine ipotek koyanların karşısında; artık arkasında Türk milletinin bulunduğu güçlü bir hükümet var. Meydanlar ve seçim sandıkları artık milletin. Ülkemizde artık milletin iradesi tecelli ediyor. AK Parti hükümeti olarak bizim muhatabımız millet, başkasını kabul etmiyoruz" dedi.

Afyon Milletvekili Koca, eğitimdeki 4+ 4+ 4 uygulamasıyla, öğrencilere istedikleri okulda öğrenim görebilme özgürlüğünü getirdiklerini de ifade ederek,"İleri bir demokrasinin gereğini yerine getirdik." şeklinde konuştu.

KÜÇÜKLER,"KÜLTÜR YOLU PROJESİ BAŞLIYOR"
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, tarihi iç kalenin çevresinin açılmasını öngören 'Kültür Yolu' projesinin önceki gün Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nca onaylandığını söyledi.

Başkan Küçükler, söz konusu projenin uygulamaya geçirilmesiyle iç kaleden, üç kümbetlere kadar olan alandaki tarihi eserlerin çevresinin açılacağını ve şehrin görselliğine zenginlik katacağını anlattı. Projenin onaylanmasıyla Kültür Yolu çalışmasına önümüzdeki günlerde başlayacaklarına dikkat çeken Küçükler, "Erzurum'u güzelleştirme yolunda önemli bir projemizin onaylandığının müjdesini vermek istiyorum. Erzurum Kalesi'nin dibinden, Cumhuriyet Caddesi'ne bakan kısmı ve üç kümbetlere kadar olan alanı yıkıp, yeşillendireceğiz. Tarihi eserler gün yüzüne çıkıp, şehrimiz daha da güzelleşecek." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise hükümetleri döneminde Türkiye'nin dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline geldiğine işaret etti .