Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tahsin Müjdeci Atandı

Bitlis’in Güroymak ilçesinde yaklaşık 6 aydır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekâlet eden Tahsin Müjdeci, bu göreve asaleten atandı.

Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tahsin Müjdeci Atandı
Uzun yıllardır Güroymak’ta görev yaptığını belirten Tahsin Müjdeci, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerin başarıları için ekip olarak seferber olacaklarını söyledi.

Güroymak’ta 47 ilköğretim ve 4 lise olmak üzere 51 okul ve 15 bine yakın öğrencinin bulunduğu kaydeden Müjdeci, şimdiye kadar alınan başarıların ekip çalışmasıyla elde edildiğini ve bundan sonraki süreçte de yine ekip çalışmasıyla başarılacağını kaydetti.

Milli Eğitim’de 'ben' yerine 'biz' mantığını önemsediklerini ifade eden Müjdeci, “Uzun yıllardır Güroymak’ta görev yaptım. 2007 yılından 2011’e kadar şube müdürlüğü yaptım. Son 6 aydır da Milli Eğitim Müdürlüğüne vekâleten bakıyordum. Bundan sonraki süreçte Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki görevimi asaleten devam ettireceğim. Şimdiye kadar eğitimdeki tüm işlerimizi ekip çalışması içinde yaptık. Bundan sonrada ekip çalışmasıyla öğrencilerimiz için çalışacağız.” diye konuştu