Acıpayam Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Acıpayam Anadolu Lisesi 11-D sınıfı öğrencileri, topladıkları kitapları Eskiköy İlköğretim Okulu kütüphanesine bağışladı.

Acıpayam Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış
Acıpayam Anadolu Lisesi 11-D sınıfı öğrencileri, proje hazırlama dersine yönelik başlattığı 'Dayanışmanın ışığında kitapların gölgesinde Projesi' kapsamında kendi imkanlarıyla topladıkları 1200 adet kitabı Eskiköy İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okul kütüphanesine bağışladılar. Eskiköy İlköğretim Okulunu ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler buradaki sınıfları gezerek öğrencilerle kaynaşma ortamı buldular. Acıpayam Anadolu Lisesi Müdürü Talat Tokya, bu projenin öğrencilerin özgüvenini arttırmak, iş yapabilme becerisini kazandırmak, öğrencilerde birlik beraberlik ve dayanışma gibi değerler eğitimine esas olan davranışları kazandırmak olduğunu belirtti.

Tokyay, proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği Eskiköy İlköğretim Okulunu öğretmen ve öğrencilerle ziyaret ettiklerini belirterek, "Projeyi başarıyla tamamlayan okul idaremiz ve projede yer alan öğrencilerimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a teşekkür ederim" dedi.

Eskiköy İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Aykol, okullarının kitap ihtiyacının fazla olduğunu, kırsalda bulunmaları sebebiyle bu sıkıntılarını gidermekte zorlandıklarını belirterek, "Bu projeyi gerçekleştiren Acıpayam Anadolu Lisesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda, misafirlere köy hanımlarının hazırladığı saç böreği ve ayran ikram edildi .