Yozgat Valisi Şentürk Akdağmadeni’nde İncelemelerde Bulundu

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Akdağmadeni ilçesine 20 derslikli bir ilköğretim okulu ve Anadolu Lisesi yapılacağını söyledi.

Yozgat Valisi Şentürk Akdağmadeni’nde İncelemelerde Bulundu
Sivas’ta düzenlenen ORAN Kalkınma Ajansı toplantısı dönüşünde Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ile birlikte Akdağmadeni ilçesini ziyaret eden Vali Necati Şentürk, bazı incelemelerde bulundu.

Önce Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan’ı makamında ziyaret eden Vali Şentürk, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Akdağmadeni’nde 2012 yılında belediye imkanları ile yapacağı semt pazarı, ilçe girişi ve belediye binası ve diğer çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Daştan, Akdağmadeni ilçesini modern bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Belediye tarafından yapılan kapalı otoparkı gezen Vali Şentürk, “Bu yıl içerisinde Akdağmadeni ilçesine 20 derslikli bir ilköğretim okulu ve Anadolu Lisesi yapılacak. İnşallah Akdağmadeni ilçesinin 10 yıla kadar okul ihtiyacı kalmayacak” dedi.

Köy okullarının ihtiyaçlarının da kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Şentürk, yeni yapılan Atatürk İlköğretim okulunu gezerek İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’tan bilgi aldı .