Thk'dan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mersinli'ye Ziyaret

Türk Hava Kurumu (THK) Manisa İl Temsilcisi Hatice Gümüşdere, AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli’yi ziyaret etti.

Thk'dan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mersinli'ye Ziyaret
Ziyarette AK Parti Manisa merkez ilçe yöneticileri Ahmet Tonguç ve Malik Biber de bulundu. Türk Hava Kurumu Manisa Şube Müdürü Gümüşdere’nin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, “Hatice hanım taktirle karşıladığımız köklü bir kurumun başkanı olmasının yanı sıra bizlerin ablası. Her zaman kendisiyle görüşme imkanı bulabildiğimiz için kendisine teşekkür ediyoruz. Bu ziyareti ile de bizleri çok sevindirdi. THK’nın amacı, amatör ruhla milletimize havacılığı sevdirmek, önemini ve ehemmiyetini gündemde tutmaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de bu kurumun gerekliliğini ve önemini 1926 yılında görerek, havacılığı sevdirmek amaçlı ve geleceğe yönelik olarak THK’nın kurulmasını sağlamıştır” dedi.

Türk Hava Kurumu Manisa Şube Müdürü Hatice Gümüşdere ise "Mersinli ve arkadaşlarının yaptığı çalışmaları faydalı buluyor ve kendilerine bu yararlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bir ablaları olarak bizi konuk ettikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.