Beypazarı Belediyesinden Asfalt ve Kaldırım Döşeme Çalışması

Beypazarı Belediyesi, kış mevsiminin ardından bozulan yollar ile kaldırımların yapımı ve bakımına başladı.

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla kış aylarında kar ve buzla mücadele için yapılan çalışmalarda bozulan ve tahrip olan yollardaki asfalt ve kaldırımlara bakım-onarım çalışmaları başlatıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, sürdürülen çalışmaları yerinde görmek ve izlemek üzere çalışma alanlarını ziyaret etti.

Çalışmaları aksatılmadan sürdürülmesini isteyen Belediye Başkanı Özalp, Belediye olarak ana cadde, bulvar ve ara yollar ile kaldırımlarda asfalt bakım ve onarım çalışmaları ile yama çalışmalarına başlattıklarını ve aralıksız olarak sürdürüleceğini vurguladı.

Belediye başkanı Özalp şunları kaydetti:

''Hava koşulları uygun olduğu sürece yama ve kaplama, kaldırım döşeme, yenileme çalışması yaparak bozulan yolları tamir ediyoruz. Böylece yolu trafik emniyeti ve sürüş kolaylığı bakımından uygun hale getiriyoruz. Eski sinemanın önünde sürdürülen çalışma ile de kanalizasyon şebekeye bağlanıyor. Hacıkara Mahallesi'nin Orhan Gazi sokakta bordur ve zemine parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Yine D 140 kontra kesim nolu karayolunun Hamzalar mevkine doğru olan kısmında yaya kaldırımlarına parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Beypazarı gerçek anlamda layık olduğu hizmetleri alacak, tabiî ki bu çalışmalar biraz zaman alıyor.' '