Ak Partili Kadınlar Yaşıları Sevindirmeye Devam Ediyor

AK Parti Nazilli Kadın Kolları üyeleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri yaşlı ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Partili Kadınlar Yaşıları Sevindirmeye Devam Ediyor
AK Partili Kadınlar, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Horsunlu Belediyesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlıların, geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürü ve toplumsal değerleri yarınlara taşımayı sağlayan hayatın en kıymetli değerleri olduğunu ifade eden AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya; “Yaşlılar toplumumuzda giderek artan nüfuslarıyla gündemin ilk sıralarında yer alıyorlar. Özelikle de bölgemiz Uzun Yaşamın Merkezi olarak gösterildiği için, bölgede yaşlı nüfusu Türkiye ortalamalarının kat kat üstünde. Yaşlılarımıza yönelik kutlanan her gün ve hafta bizlere de biraz daha yaşlandığımızı hatırlatıyor. Bunun bilincinde olan AK Parti, toplumsal değerleri merkeze alan yaklaşımıyla Yaşlılarımızı önemli değerlerimiz olarak görmektedir. Dolayısıyla istikbalimiz değerlerimizi korumaktan geçmektedir. Yaşlılarımıza bire bir ulaşarak sıkıntılarını gidermek, görevlerimizdendir. Geçmişi olmayanın bu günü ve yarını olmayacağı düşüncesinden hareketle, yaşlılarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Tarihin her döneminde yaşlısına gereken değeri vermek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Bu ülkenin kalkınmasına ömürlerini vererek istirahata çekilen yaşlılarımıza ne kadar hürmet etsek ne kadar hizmet etsek yetmeyeceğinin bilinci içerisindeyiz. Biz AK Partililer olarak Yaşlılarımıza gösterdiğimiz hürmeti yılda bir kez değil 365 gün göstermenin gayreti içerisindeyiz. Bu hürmeti gösterdiğimizi de Partimizin İktidarında yaşlılara vermiş olduğu haklar ile bir kez daha kanıtlamış bulunmaktayız” dedi .