Seydişehir'in Sorunları Masaya Yatırıldı

Seydişehir'de, sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen toplantıda ilçenin sorunları masaya yatırıldı.

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet toplantı salonunda yapılan toplantıya, Seydişehir'deki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, Seydişehir'de yapılması gereken hizmetlerin olgunlaştırılarak sonucuna ulaşmasını sağlamak istediklerini belirtti.

Birlik ve bütünlüğü bozmadan, Seydişehir kültürünü daha ileri noktalara taşımak ve her türlü fikirlere açık olarak yol alma hedefiyle ilerlediklerini anlatan Çatal, ''Bu nedenle sivil toplum kuruluşları sosyal kültürel ve ekonomik anlamda ön ayak olmalıyız. Daha önceki yıllarda biz çok güçlü sesler getirecek birlikteliklere imza attık'' dedi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin fikir ve görüşlerini sundukları toplantıda, hazırlanan raporda, Seydişehir'deki sivil toplum kuruluşlarının örgütlenmesini tesis etmek, sivil toplum platformunu sürekli canlı tutmak, dönem içerisinde Seydişehir'le alakalı problemlerin çözüm beklentileri, sosyal ve ekonomik projelerini tartışarak Seydişehir menfaatine fikir birlikteliği oluşturmak konuları ele alındı .