Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son imkanlar kulanılarak yenilenilen Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nu eşi ile birlikte ziyaret etti.

Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
Çobanoğlu'nun ziyaretine Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş da eşlik etti. Kaymakam Çobanoğlu, eşi Nimet Kıvanç Çobanoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, öğrencilerle yemek yedi.

Çobanoğlu yemek sonrası öğrencilerinin barındığı kız yurdunda incelemelerde bulundu. Çoğu çevre köylerden gelen öğrencilerin barındığı yurta hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını belirten Kaymakam Çobanoğlu, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederken eğitime verilen hiçbir emeğin boşa gitmeyeceğinin bilinmesini istedi.

Çobanoğlu, "Kız öğrencilerimizin tüm sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak bizim için bir görevdir." dedi.