Nazilli Ak Parti Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Teşkilatı yeni binasına görkemli bir törenle kavuştu.

Nazilli Ak Parti Yeni Hizmet Binasına Kavuştu
90 günde bin 350 katılımın gerçekleştiği AK Parti’nin yeni ilçe binasının açılışında da Nazilli'nin tanınmış siyasetçilerinin de aralarında bulunduğu birçok iş adamına rozet takılarak partiye kayıtları yapıldı. Açılış töreninde AK Parti Aydın Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda partilerinin yeni katılımlarla yine tek başına iktidar olmayı sürdüreceğini ve giderek büyüyeceğini söylediler. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise “AK Parti Türkiye'nin umududur. Türkiye'deki her iki kişiden biri partimize oy vermiş, diğeri ise potansiyel bir AK partilidir" diyerek partilerine duyulan güven ve teveccühü vurguladı.

24 Aralık 2011 tarihinde yapılan kongre ile yönetime verdiğiniz yetki doğrultusunda, parti binamızda eksikliğini hissettiğimiz fiziki yapının giderilmesi adına açılışını yaptığımız bu binayı kiralayıp, gerekli tadilat ve tamiratı yaparak ilçe halkımızın hizmetine sunmanın heyecanını sizlerle paylaşıyoruz diyerek açılış konuşmasını yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç; “AK Partinin ülkemize, ilimize ve ilçemize kazandırdığı hizmetler hepimizin malumudur. Bu hizmetlerin kıymetini bilen milletimiz, kurulduğu ve iktidara geldiği günden bugüne, partimize olan desteğini her geçen gün artırarak sürdürmektedir. İşte; bunun en canlı örneği bugün burada partimize yapılan katılımlardır. Yönetime geldiğimiz 24 Aralık tarihinden bu yana, siyasi hayatımızda faaliyet gösteren CHP, DSP, MHP, Demokrat Parti ve diğer siyasi partilerden istifa ederek partimize bin 350 yeni üye katılmıştır. Milletimize Şükran borçluyuz. Bu borcumuzu ödemek için üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Durmayacağız. Hizmet Kervanını yürüteceğiz. Bunu el ele, gönül gönüle birlikte yapacağız” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR PARTİYİZ”

AK Parti yeni İlçe binasının açılmasını vesile ederek AK Partiye geçiş yapan yeni partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç; “Aralık ayından bu yana 3 ayda ilçe başkanımız ve ekibi çok aşırı bir çalışma yapmamasına rağmen bin 350 yeni üye kaydı yaparak AK Parti teşkilatımızı daha da güçlendirmeleri bizleri mutlu etti. Eski parti binamızdan buraya yeni binaya taşınmamız hem partililerimize daha iyi hizmet hem de yöneticilerimizin daha koordineli çalışmasını sağlayacak uygun bir mekan oldu. Yeni parti binamızda emeği geçen herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum. AK Parti 65 milyona hizmet eden bir parti. Biz her kesimden her kese kucak açmaya herkese hizmetkâr olmaya gönül vermiş bir partiyiz. 2014 seçimleri bir kavim noktasıdır. Aydın ili Büyükşehir olacak illerimizden bir tanesidir. Büyükşehir olmakla beraber ilimiz büyük bir ivme kazanacaktır. Bölgemize, köylerimize, mahallelerimize yeni bir çehre kazandıracak. Merkezi yatırımlarla Nazillimizde bundan önemli bir şekilde istifade edecek” diye konuştu.

KILINÇ, PARTİLİLERDEN SÖZ ALDI

“Hizmetlerin verimli bir şekilde yürütülmesi için AK Partiye gönül vermiş, AK hizmetleri iyi bilen belediye başkanlarımız olması gerekiyor. Aydın’da belediyeleri AK Hizmetlerle buluşturmak için siz partililerimizin hizmetlerine, çalışmalarına büyük ihtiyaç var. Bu sizlerin gayreti ile olacaktır. Nazilli Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını burçlarına AK Parti bayrağı dikmemiz gerekiyor, bunun için çok çalışmaya söz veriyor musunuz?” diyen Kılınç’a partililer hep bir ağızdan ‘Söz veriyoruz, Vekilim’ diyerek alkışlar eşliğinde desteklediklerini ifade ettiler.

“7 SEÇİMDE OYLARIMIZI ARTIRDIK”

Nazilli’ye yeni bir hizmet binası kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş de; “İnşallah AK Parti ilçe binamız hepimizin ikinci evi olur. Herkese burada ve gönlümüzde yer var. Herkesi AK Parti saflarına katılmaya davet ediyorum. Açılışımızda partimize kayıt olan ver rozet taktığımız kardeşlerimizi de AK Parti saflarına katıldığı için tebrik ediyorum. Partimizde, milletimize hizmet etmek bakımından hepimize üstün gayretler düşüyor. AK Parti, Türkiye’nin umudu olarak doğdu ve umut vermeye devam ediyor. Girdiğimiz 7 sandıkta her seferinde oylarımızı artırarak bu günlere geldik. 2011 seçimlerinde de 2023 hedefi koyduk. İnşallah demokrasiyle, adaletle, sosyal ve hukuk devleti olmanın gereklerini yerine getireceğiz ve kaynaklarımızdan adil bir şekilde paylaşarak müreffeh bir seviyeye çıkacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımıza gelişmiş bir ülke bırakacağız. Biz bu ülkeyi çocuklarımızdan emanet aldık ve biz bunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

“BAYRAĞI EMİN ADIMLARLA TAŞIYORLAR”

Siyaset bir hizmet vesilesidir ve AK Parti olarak biz de yola çıkarken, siyasetimizin hedefi olarak hizmeti koyduk diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise; “Milletimize hizmet etmeyi şiar edindik. AK Parti Nazilli teşkilatı olarak hizmet kervanı en güzel şekilde emin ellerde hizmete devam ediyor. Bugüne kadar hizmet eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hizmetleri sürdürecek arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Son dönemde son kongrede göreve gelen arkadaşlarımız bayrağı devralarak en güzel şekilde AK Partinin hizmetini sürdürme noktasında emin adımlarla ilerliyorlar. Partimizin her kademesinde görev yapan arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza başarılarının artarak devam etmesini Allah’tan niyaz ediyorum.” “HİZMET KERVANININ BAŞINDA ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ VAR” Siyasetin hizmet kervanı olduğunu ifade eden Milletvekili Erdem; “Siyaset millete hizmet vesilesidir. Milletimiz vefakardır ve hizmet edeni takdir eder. Millet kendi bağrından çıkmış kim varsa, kendisine kim hizmet ettiyse ona vefakarlık örneği göstermiştir ve şimdiye kadar baktığımızda görüyoruz ki Türk Milleti, kendi içinden çıkmış, kendisine hizmet etmiş olanları hayırla yâd etmiştir. Hizmet kervanında, Türkiye’nin siyasi tarihinde milletin adamları diyebileceğimiz başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne kadar hizmet edenleri, rahmetli Adnan Menderes’i ve rahmetli Turgut Özal’ı bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Bugün bu hizmet kervanı sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türk milletinin bağrından çıkmış, Türk milletinin kumaşını dokuduğu bir parti olarak, bir devlet adamı olarak hizmet kervanını yürütüyor. AK Parti Türkiye'nin umududur. Türkiye'deki her iki kişiden biri partimize oy vermiş, diğeri ise potansiyel bir AK partilidir. Bugün bayrak bizde ve milletimizde AK Parti’nin ülkemize, Aydın’ımıza yaptığı hizmetlerini takdir ettiğini her seçimde görüyoruz çünkü milletimiz vefakardır” dedi.

“MEHMET ERDEM’DEN, MEHMET ERDEM’E ROZET”

Rozet takma töreninde Mehmet Erdem isimli eczacının rozetini Milletvekili Mehmet Erdem, takarak "Bu rozeti başka kimseye taktırmam. Adaşımın rozetini takmak benim için onurdur. Kendi rozetimi kendisine hediye ediyorum” dedi.

Adnan Menderes isimli esnafın rozetini ise İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim takarak “Rahmetli Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ismini taşıyan kardeşimizin üyeliğinin partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“TANINMIŞ SİYASETÇİLER DE ROZET TAKTI”

Nazilli'nin tanınmış esnaf, siyasetçi ve işadamlarının AK partiye katılım rozetlerini Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Belediye Eski Başkanı Esat Ergüler, Sultanhisar belediye Başkanı Ertegün Ünal, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, bir süre önce CHP'den AK Partiye geçen Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan ve partiye hizmet veren en eski üyeler taktı. AK Partiye katılan bin 350 isim arasında bazı önemli isimler şunlar; Demokrat Partili Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Bilgen, CHP'den bir süre önce istifa eden bağımsız Meclis Üyesi Hüseyin Koç, DYP Eski Belediye Meclis Üyesi Osman Kana, CHP Nazilli eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turhan, Eski ANAP İl Genel Meclisi Üyesi Akif Ateş, DSP Belediye Eski Başkan Adayı Zühal Köseoğlu, MHP'li Marangozlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya ve Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Önceler, Fırıncılar Odası Başkanı Reşat Oflioğlu, Afyonlular Derneği Başkanı Ali Başol, Avukatlar İsa Bedil, Berna Özen ve Mehmet Şahin ile Eczacı Mehmet Erdem .