Ak Parti Amasya İl Kongresi 31 Mart’ta

AK Parti’nin 31 Mart’ta düzenleyeceği Amasya il kongresi öncesi yapılan değerlendirmelerde öne çıkan Avukat Osman Faik Salman, il başkanlığına adaylığını açıkladı.

Ak Parti Amasya İl Kongresi 31 Mart’ta
Kongre öncesi aday olmayacağını daha önceden açıklayan AK Parti Amasya İl Başkanı Hicabi Bağçuvan, “Yapılan temayüller, mülakat çalışmaları ve diğer tüm elde edilen sonuçlar genel merkezimiz yetkilileri ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirilmiş, Amasya’mızın tarihteki vakur duruşuna yaraşır bir şekilde tek listeyle kongreye gidilebilme imkanı elde edilmiştir” dedi.

Bağçuvan, “Osman Faik Salman ile Zeki Eraslan arasında yapılan değerlendirmede Osman Faik Salman’ın başkanlığında tek listeyle kongreye gidebilme amaçlanmaktadır” diye konuştu.

Parti binasında AK Parti Amasya Milletvekilleri Prof. Dr. M. Naci Bostancı, Dr. Avni Erdemir ve Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’in de katıldığı toplantıda açıklamada bulunan AK Parti Amasya İl Başkan adayı Osman Faik Salman da, “Amacımız atılımcı ve kucaklayıcı yönetim anlayışı içerisinde teşkilatımızla birlikte 2023 vizyonuna uygun bir şekilde milletimizin teveccühüyle yolumuza devam etmektir. İnşallah bundan sonraki süreç hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Milletvekili Erdemir, Salman’a üstleneceği görevinde başarılar dilerken, Milletvekili Bostancı da AK Parti’nin başarısının sırrının uyumlu bir orkestra gibi çalışmasına bağladı.

AK Parti Amasya il kongresinin Hamit Kaplan Spor Salonu’nda düzenleneceği bildirildi.