Huzurevi Yapılmak Üzere Arsasını Bağışladı

İstanbulda ikamet eden Gümüşhaneli işadamı Cengiz Çiftçioğlu, huzurevi yapılmak üzere babası Yusuf Çiftçioğlu'na ait 5 bin 500 metrekare arsayı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağışladı.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'nın makamında yapılan arsa bağışı törenine, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ve Armağan Önal, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Murat Akbulut ve işadamı Cengiz Çiftçioğlu katıldı.

Vali Yusuf Mayda, yaptığı konuşmada, hayırsever işadamının yaptığı arsa bağışı ile Gümüşhane'de eksikliği bulunan huzurevi inşaatının en kısa zamanda başlayacağını belirterek, ''Devletimiz, sosyal devlet olmanın gereklerinden birisi olan bu sorumluluğu yerine getirirken, devlet millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini gerçekleştirmiştir. Ülkesine, memleketine hizmet edenleri bu milletin asla unutmayacağını ve her zaman minnetle anacağını belirtmek istiyorum. Cengiz Çiftçioğlu'na bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise ''Gümüşhane'ye hizmet etme adına örnek bir davranış sergileyen Çiftçioğlu ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum'' dedi.