Ak Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, Hizmet Değerlendirme Toplantısı Yaptı

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, hizmet değerlendirme toplantısı yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan, basın mensuplarına yönelik düzenlediği hizmet değerlendirme toplantısında, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İl Genel meclisi üyeleri Sefa Varlık, Seyit Çakır, belde belediye başkanları, Ak Parti eski ilçe başkanları ve bazı partililer de katıldı.

Erdoğan, 4. Olağan kongreden sonra ilk kez böyle bir toplantı düzenlediklerini belirterek, bu yıl çok soğuk ve yağışlı bir kış yaşadıklarını, soğuk günlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kaymakamlık ve belediye tarafından kömür yardımlarının artırılarak yapıldığını söyledi.

İlçenin en önemli sorunu olan, yolların durumuna da değinen Erdoğan, kötü hava şartları nedeniyle yolların yapımına engel olduğunu, ancak Nisan ayı itibarıyla yol sorununun kalmayacağını söyledi.

Erdoğan, ''ASKİ ve altyapı çalışmaları bu ay sona erecek. Hamzalar Kavşağı'nda bozulmalar var. Trafik ışıkları ve üst geçit çalışmaları yakında tamamlanacak. Tüm bu çalışmalar Nisan ayında bitecek'' dedi.

Yapılan 24 konutun Beypazarılı Roman vatandaşlara verileceği yönde çıkarılan dedikodulara inanılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, ''Beypazarı'nda 40 Roman ailesi var. 24 adet konut yapılıyor. İlçede oturan romanların gelir durumları tespit edilerek, bu konutlar ihtiyacı olanlara verilecek ve başkanlarına verilmeyecek'' dedi.

Uruş beldesinde Süveri çayı üzerine inşa edilen Barajı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Erdoğan, bu projenin tamamlanmasının ardından Beypazarı ilçesi başta olmak üzere, Güdül ilçesinin 30 yıllık içme suyu sorunu ortadan kalkarken, Beypazarı çevresinde 40 bin dekar alanda bu sayede sulama imkanına kavuşmuş olacağını söyledi.

Belediye başkanı Cengiz Özalp'ta gerek il genel meclisi üyelerinin gerek, ilçe başkanlığını ilçeye getirilmesi gerek yatırımlar konusunda hep birlikte hareket ettiklerini ve TBMM başkanı ve bölge Milletvekili Cemil Çiçek, in kendilerine oldukça destek vermeye çalıştığını söyledi .