Kaymakam Niyazi'den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Yemeği

Ağrı'nın Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, ilçenin son 10 yılın en ağır kış mevsimini yaşadığını belirterek, "Ağır geçen kış şartlarına rağmen ilçede herhangi bir aksaklık yaşanmamıştır" dedi.

Kaymakam Niyazi'den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Yemeği
İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, karla mücadele ekibine gösterdikleri başarıdan dolayı bir teşekkür yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Niyazi, ekibin çok büyük çaba içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.

Niyazi, "Bu yıl yoğun yağan kara rağmen İlçe Kaymakamlığı ve bağlı birimlerin gösterdiği üstün gayret ve çalışmalar ile ilçede herhangi bir aksaklık yaşamadık. Yapmış oldukları bu uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm ekibi tebrik ediyorum. Yağışların artabileceği ihtimaliüzerine ilçeye bağlı köy ve mahalle yollarında gerekli önlemler alınmıştır" dedi

İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa da, ekip olarak 24 saat aralıksız olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Bizler bir aile ve bir ekibiz. Ekibimiz, vatandaşlar mağdur olmasın diye gece gündüz çalışıyor" ifadesini kullandı

Yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hikmetullah Yiğit, Özel İdare Şefi Tahsin Keleş ve özel idare personeli katıldı .