Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu'na 'Zübük' Benzetmesi

Gazeteci Enver Aysever CNN Türk'te öyle bir benzetme yaptı ki Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu çok kızacak.

Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu'na 'Zübük' Benzetmesi
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf'ta bu hafta gündemin ana konusu Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tahliyesiydi. Tutuklu bulunan gazetecilerin tahliye edilmesini değerlendiren Nazlı Ilıcak, tahliyelerin ardından Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu'nun 'Ak Parti-Cemaat ittifakı ' yorumunu da gündemine aldı.

Ali Bayramoğlu'nun Gülen Cemaati'ni hedef alan analizlerini eleştiren Nazlı Ilıcak ' 'Bayramoğlu'na saygı duyuyorum ama bu analizi çok yanlış. Ben de cemaati yakından takip eden biri olarak bu tahlilin doğru olmadığını düşünüyorum. ' dedi.

Nagehan Alçı ise Ali Bayramoğlu'nun yazdıklarının öneli olduğunu söyleyenice, Enver Aysever'den itiraz geldi. Aysever 'O kadar da önemli değil ' diyen Aysever, o sözleri sonrası Ali Bayramoğlu'nu sert bir şekilde eleştirirken, Ali Bayaramoğlu'na 'zübük ' benzetmesinde bulundu.

Ali Bayramoğlu'nu isim vermeden eleştiren Enver Aysever şu sözleri söyledi:

TÜRKİYE 2'YE AYRILDI
Sanal dünyada yaşayan bir takım arkadaşlar için önemli olan yazarlar var. Sana dünyada yaşayan bir takım arkadaşların önemli değerleri vardır. Türkiye 2'ye ayrılmıştır. Tabii ki ayrılmıştır. Türkiye 'Namuslu' ve 'Namussuzlar' diye ikiye ayrılmıştır. Namuslu adamlar doğru bildiğini yazar, doğru bildiğinin peşinden koşar.

SİYASETTE BUNLARA ZÜBÜK ADI VERİLİR
Bir de namussuzlar vardır. Kendi çıkarından başkasını düşünmez, günü birlik ayak oyunları yapar, sözünün güvenirliliği yoktur. Her türlü yalan tek ayağı üzerinde söyleyebilir. Her dönem bunlar olmuştur. Ve siyasette bunlara zübük adı verilmiştir. Gazetecilikte itibarı olmaz. Bir dönem parlarlar, bir dönem giderler. Aydın olamazlar.

BEYAZ GAZETE