Doktorlar Tıp Bayramı'nda Gönüllerince Eğlendi

Kahta Sağlık Grup Başkanı ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. İlyas Öner tarafından tıp bayramı nedeniyle düzenlenen gecede doktorlar gönüllerince eğlendi.

Doktorlar Tıp Bayramı'nda Gönüllerince Eğlendi
Kahta Sağlık Grup Başkanı ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Öner tarafından bir kafede 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları için bir gece düzenledi.

Gecede bir açıklama yapan Kahta Sağlık Grup Başkanı ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Öner, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Tek çabalarının insanlara daha sağlıklı bir yaşam sunabilmenin olduğunu belirten Dr. Öner, 'Yenilikçi, araştırmacı, güçlü kişilikleri, özverili çalışmalarıyla hastalarınınyanında olmaktan, iş yorgunluğundan hiç şikayeti olmayan fedakar doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının insanlık olarak kıymetlerini bilmemiz gerekir. Kutsal bir görevi ifa eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız hastalarımızın yarasına merhem olmaktadır. İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için, kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz kar, çamur, bayram tatil demeden, insanların daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayıesirgemeyen doktor arkadaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim ' dedi.

Daha sonra gecede doktorlar Kadir Hanbay tarafından okunan birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlendi.
Kaynak: İHA