Bakan Cevdet Yılmaz: Gelişmeyi Devlet Değil, Özel Sektör Sağlayacak

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, gelişmişliğin devlet eliyle değil, özel sektör aracılığı ile yapılması gerektiğini söyledi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara milletvekilleri Nurdan Şanlı ve Emrullah İşler, Vali Yardımcısı Kemal Karadağ ile Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ' i ziyaret etti.

Bakan Yılmaz, Kalkınma Ajansı tarafından Beypazarı ' na verilen desteklerin çok önemli olduğunu söyledi. Bakan Yılmaz, bakanlığının amacının taşra ilçelerinde ekonomik açıdan dengeyi sağlamak olduğunu kaydetti. Bakan Yılmaz gelişmişliğin devlet eliyle değil, özel sektör aracılığı ile yapılması gerektiğini vurgulayarak, ' Beypazarı ' nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen 6 projesi bizleri son derecede mutlu etmiştir. ' dedi.

Projelerin arasında özel girişimcilerin olmasının ilçenin bu konuya verdiği önemin önemli bir göstergesi olduğunu kaydeden Yılmaz, Beypazarı ' nın, mevcut potansiyelini realize etmiş bir ilçe olduğunu belirtti. Bakan Yılmaz, “Alt yapısı hazır doğal güzelliklerinin yanına, termal kaynaklarını da ekleyen Beypazarı büyük bir potansiyele sahip. Turizm alanında 6 projeye imza atan ilçe, önümüzdeki dönemde alternatif ürünler için de projelerini mutlaka sunmalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.