Eyder Sınava Girecek Öğrenciler İçin, Mevlit Okutup Ballı Süt Dağıttı

Erbaa Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (EYDER), Mevlit Kandili dolayısıyla sınava girecek öğrenciler için mevlit okutup, çıkışta camii cemaatine ballı süt ve hurma ikram etti.

Eyder Sınava Girecek Öğrenciler İçin, Mevlit Okutup Ballı Süt Dağıttı
  Tokat 'ın Erbaa ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (EYDER), Mevlit Kandili dolayısıyla sınava girecek öğrenciler için mevlit okuttu. Dar gelirli ailelerin çocuklarına ücretsiz eğitim veren fedakâr eğitimciler, öğrencilerin moral ve motivesini arttırmak için kandil programı düzenledi. Kandil programında cami cemaati öğrencilere sınavlarında başarılı olmaları için semaya el açıp dua etti. Katılımın yoğun olduğu programda camii çıkışında cemaate ballı süt ve hurma ikramı yapıldı.
Öğrencilerin de katıldığı kandil programında, cemaate ballı süt ikram eden Erbaa Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Kılıç, “Böyle güzel ve kutlu bir günde hem Peygamber Efendimizin doğum gününü kutladık, dua ettik. Dua esnasında öğrencilerimizi unutmayarak onların girecekleri sınavlarda başarılı olmaları için hep birlikte dua edildi. Kılıç ayrıca, programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Camii cemaati de yapılan ikramlardan ve yoğun katılımdan dolayı caminin dolup taştığı için de gayet memnun olduklarını belirttiler.