Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Nükhet Hotar “Sakarya ülkemizin gelişen ve büyüyen şehirlerinden. Büyükşehir’imizin burada çok önemli çalışmaları var. Sosyal Hizmetler alanında da gördüğüm kadarıyla belediyeniz önemli hizmetlere imza atıyor. Zeki Başkanımızın şahsında belediye çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
  .AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Nükhet Hotar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Sakarya İl Başkan Vekili Süleyman Özmen, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Atabek, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve teşkilat yöneticileri ile Büyükşehir Belediyesi 'ni ziyaret eden Nükhet Hotar, belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk konuşmayı yapan Başkan Zeki Toçoğlu, Nükhet Hotar 'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Toçoğlu, “Değerli Genel Başkan Yardımcımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Bizler, yerel yöneticiler olarak şehrimizin daha da gelişmesi için projeler geliştiriyoruz. Bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Hâlâ devam eden projelerimiz ve kamuoyuna açıklayacağımız projelerimiz var. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Başkan Toçoğlu sosyal hizmetler alanında belediyenin yaptığı çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Tıp merkezimizde binlerce vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Ayrıca yoksul ve kimsesiz vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Sosyal Gelişim Merkezimizde birçok sosyal projeyi hayata geçirdik. Bu hizmetlerimiz de tüm hızıyla sürüyor.

Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında. Çocuk kulüplerimiz tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.” diye konuştu.Ziyaretiyle ilgili değerlendirme yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Sakarya 'nın her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi. Hotar, “Sakarya, ülkemizin çok önemli şehirlerinden. Gerek coğrafi konumu, gerekse sahip olduğu özelliklerle Sakarya 'mız her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor.

Bugün Büyükşehir Belediyemizdeyiz. Büyükşehir Belediyemizin çok önemli çalışmalar içerisinde olduğunu gözlemledik. Sosyal Hizmetler alanında da belediyemizin hizmetleri takdire şayan. Zeki Başkanımızın şahsında bütün belediye çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Bizler her zaman Sakarya 'mızın yanındayız” dedi. Başkan Toçoğlu, ziyaretin sonunda Nükhet Hotar 'a plaket takdim etti.  
Kaynak: İHA