Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yılın En'lerini Ödüllendirdi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, 2011 yılında Nevşehir'de başarılı çalışmalarda bulunan kurum ve kişileri ödüllendirdi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yılın En'lerini Ödüllendirdi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından CCR Otel'de düzenlenen '2011 Yılının En'leri' ödül törenine; Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Gurulkan'ın yanı sıra daire müdürleri ve çok sayıda belediye başkanı katıldı

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, burada yaptığı konuşmada, ''Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak düzenlemiş olduğumuz ödül törenimizde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Nevşehirimize 2011 yılında başarılı çalışmalarda bulunarak önemli hizmetler yapan kişileri kurumları ödüllendirdik. Tabi bu ödüllendirme toplantısını yaparken Nevşehir'de o kadar çok hizmet yapan kişi ve kurum var ki inanın ödül vereceğimiz kişileri seçerken çok titiz davrandık. GazetecilerCemiyeti olarak vermiş olduğumuz bu ödüller inanıyorum ki bundan sonra ki çalışmalarda kurum ve kişileri bundan sonra ki yapacağı çalışmalarda teşvik olur'' dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer'in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Törende Yılın Bürokratı Ödülü Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a, Yılın Belediye Başkanı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, Yılın Sporcusu Ödülü Mustafa Demir'e, Yılın Spor Adamı Ödülü Atletizm Antrenörü Resül Köstekçi'ya, Yılın En Başarılı Gazetecilik Ödülü Kapadokya TV Genel Müdürü Behçet Alkan'a, Yılın En İyi Sağlık Kuruluşu Özel Versa Hastanesi'ne, Yılın En Başarılı Turizm Yöneticisi ÖdülüKapadokya Dedeman Otel Müdürü Gündüz Yeşil'e, 2011 Yılının En İyi İşletme Ödülü CCR Otel Sahibi Mustafa Çankaya'ya, Yılın En İyi Yatırım Projesi Ödülü Kayakapı Projesi ile Mustafa Dinler'e, Yılın En İyi Girişimci Ödülü İş Adamı Halis Uluer'e, Yılın En İyi İş Adamı Ödülü Uluer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer'e verildi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ödül töreninde ayrıca; eğitim, turizm ve basına destek veren kurum ve kişilere de teşekkür plaketleri verildi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Onur Ödülü Dr. Mehmet Savran'a, Yılın Basın Şeref Ödülü Teyfik Kolbaşı'na, Nevşehir Basınına Desteklerinden dolayı NTV'nin başarılı haber sunucusu Oğuz Haksever'e, Kapadokya Turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Sarıpınar Camino Tur Sahibi Can Tayfun'a, Kapadokya Turizmine katkılarından dolayı İTM Tur CanÖğütçü'ye, Nevşehir Basınına vermiş olduğu desteklerden dolayı Forum Kapadokya A.V.M Müdürü Ersin Bal'a, 2011'de turizme katkılarından dolayı Aksaray Ağaçlı Tesisleri Sahibi Burak Ağaçlı'ya, Kapadokya'nın tanıtımına vermiş oldukları desteklerden dolayı Yer Gök Aşk Dizisi yapımcı şirketi Avşar Film'e, 2011 yılında eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, 2011 Yılında Eğitime desteklerinden dolayı Fevzi Avlanmaz'a, 2011 Yılında Eğitime desteklerinden dolayıNafiz Dirikoç'a, 2011 Yılında Eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı Veli Dirikoç'a ve yine 2011 yılında eğitime desteklerinden dolayı Asım Dikoç'a teşekkür plaketleri verildi.
Kaynak: İHA