“Yalan İçinde Yalan” Fethiyelileri Büyüledi

Fethiye’de sahnelenen “Yalan İçinde Yalan” isimli tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi.

“Yalan İçinde Yalan” Fethiyelileri Büyüledi
Belediye Kültür Merkezi salonundaki oyun sonunda oyuncular Füsun Erbulak ve Ebru Akel tiyatro severlerden büyük alkış aldılar. Türkiye 'nin çok sayıda il ve ilçelerinde oynanan 'Yalan İçinde Yalan' isimli tiyatro oyunu Fethiye 'de de ilgiyle izlendi.

Clive Exton 'un yazdığı ve Somer Karvan 'ın yönettiği iki perdelik komedi olan 'Yalan İçinde Yalan ' adlı tiyatro oyununda Ebru Akel, Feride Çetin, Füsun Erbulak, Levent Ünsal, Somer Karvan ve Kerim Yağcı sahne aldılar. Bir aldatma olayı üzerine kurulan oyun Yalanın atılması ile birlikte yeni yalanların ortaya çıkmasını komedi şekilde anlatıyor. Tiyatro oyununu Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halil Özçelik, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer, Fethiye Belediye Başkan yardımcısı Metin Talaş ve çok sayıda tiyatro sever izlerken, Çalış Turizm Tanıtma Derneği 'nin sponsorluğunda gerçekleşen oyun sonunda oyuncuları tiyatro severler ayakta alkışladılar.

Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli ve diğer ilgililer Füsun Erbulak 'a bir plaket, Ebru Akel 'e bir buket çiçek sunarlarken, diğer oyunculara da çeşitli hediyeler sundular.
Kaynak: İHA