Kar Film Festivali'nin Konukları Belli Oldu

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nce düzenlenen Kar Film festivalinin bu yıl ki konukları, İncir Reçeli filminin Senarist ve Yönetmeni Aytaç Ağırlar ve Kurtlar Vadisi dizisinin Bulut'u Hüseyin Avni Danyal olacak.

Kar Film Festivali'nin Konukları Belli Oldu
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivalinin bu yıl 8.si yapılacak.

Bu çerçevede öğrenciler tarafından düzenlenen festival için bu yıl da hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Bu bağlamda festivale kimin geleceğini İletişim Fakültesi öğrencileri belirledi. Öğrenciler Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Filler ve Çimen, Araf, Son Osmanlı, Çılgın Dershane, Cennet gibi filmlerde rol alan en son filmi İncir Reçeli ile büyük beğeni toplayan, Yönetmen ve Oyuncu Aytaç Ağırlar' ı, Kurşun Yarası, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Beyaz Melek, New York'ta Beş Minare, Aşk Tesadüfleri Sever, Çınar Ağacı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Kurtlar Vadisi gibi sinema ve dizilerde rol alan başarılı oyuncu Hüseyin Avni Dalyan 'ı seçti.

Türkiye 'nin çeşitli üniversitelerinden öğrencilerin kısa filmlerinin yarışacağı 8. Uluslararası Kar Film Festivalinde deneysel, kurgusal, reklam, animasyon ve belgesel olmak üzere 5 kategoride ödül verilecek. Festival 1-2 Mart tarihlerinde Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde gerçekleşecek.
Kaynak: İHA