İl Emniyet Müdürleri Ankara'da Biraraya Geliyor

İl emniyet müdürleri, bir yıllık çalışmaları değerlendirmek üzere Ankara'da bir araya gelecek.

Her yıl düzenli olarak yapılan il emniyet müdürleri bilgi paylaşımı toplantısı, bu yıl 20-21-22 Şubat 2012 tarihleri arasında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yapılacak.
Toplantının açılış programı, 20 Şubat 2012 günü saat 10.00 'da, Asya Kongre Merkezi binası Topkapı Salonu'nda düzenlenecek.

Açılış programına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, il emniyet müdürleri ve daire başkanları ile diğer davetliler katılacak. Açılış programında, protokol konuşmaları ardından Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından konser verilecek. Konser, Polis Radyosu'ndan canlı olarak yayınlanacak.

Üç gün sürecek toplantıda, il emniyet müdürleri ve daire başkanlarının katılımlarıyla teşkilatın görev alanlarına giren konularla ilgili genel politikalar ile hedef ve ilkeleri belirlenmek üzere çalıştaylar düzenlenecek. Polis Akademisi Başkanlığı öğretim görevlilerinden profesörlerin moderatörlüğünde yapılacak çalıştaylarda; vatandaşlara sunulan hizmetlerde standartlaşmanın sağlanması, kalitenin artırılması ve uygulamada yaşanan tecrübelerin paylaşılması amaçlanıyor. Çalışmalarda yer alacak polis akademisi araştırma merkezlerinde görevli akademisyenlerin de çalıştaylara teorik katkılarda bulunması hedefleniyor.

Toplantı kapsamında, ayrıca, 20 Şubat 2012 günü Emniyet Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında ağaçlandırma konusunda bir protokol imzalanacak.