Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Yakup Ataş:

AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Yakup Ataş, "AK Parti olarak sivil toplum örgütlerini ziyaret edip sorunlarını dinleyeceğiz" dedi.

Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Yakup Ataş:
Bir açıklama yapan AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Yakup Ataş 'Yeni İlçe Başkanımız Eşref Kasapoğlu veyönetim kurulu olarak Kaymakam Ali Mantı'ya, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e, Mal Müdürü Mikayil Çaylıkoca'ya, Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman'a, Vergi Dairesi Müdürü Naci Uzar'a, çeşitli daire amir ve müdürlerine nezaket ziyareti yapıp yeni yönetim kurulunu tanıttık. İlk etapta hedefimiz, kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip dert ve dileklerini dinlemek. Sivil toplumkuruluşları çok önemli. Mart ayında ziyaretlerimizi sırayla sürdüreceğiz. İnsan odaklı politikalar üretiyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin tüm bakanları başarılı çalışmalar yapıyor. Hükümetimiz 40 ilden büyük Bandırma ilçesine büyük yatırımlar yapacak. Yollarımız yenilendi, her yer duble yol oldu. 2011'de, ekonominin en durgun döneminde, son 11 yılın rekoru kırıldı. Türkiye rekor büyüme ile dünya ikincisi oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye ekonomisinin 2011 yılı üçüncüdöneminde yüzde 8.2 büyüdüğünü açıkladı ' diye konuştu.

Bandırma Limanı'nda ihracatın hızla arttığını kaydeden Ataş, 'Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm yerler doldu, yeni yeni fabrikaların bacaları tütmeye başladı. Yüzlerce işsiz insana yeni iş kapıları açıldı. AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Cemal Öztaylan açıkladı; 20 yıl sonra Bandırma'nın nüfusu 500 bini gececek, çok sayıda fabrikalar kurulacak .Bandırma rüzgar enerjisi santralleriyle ile Türkiye'nin enerji koridoru merkezi oldu ' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA