Milletvekili Sivil Toplum Kuruluşları İle Bir Araya Geldi

TBMM Adalet Komisyon Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın ilçesi olan Ulus'taki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Milletvekili Sivil Toplum Kuruluşları İle Bir Araya Geldi
Ziyarette, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi üyesi Musa Gürüz, AK Parti Ulus İlçe Başkan Yardımcıları Satı Lütfü Okçu, Deniz Ulus ile birlikte Bartın'ın Ulus ilçesinde Hizmet Vakfı Başkanı Ziya Çelik, Ulus Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necati Akman, Ulus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cüre, Ulus Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan, katıldı.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus'da açılan Meslek Yüksek Okulu'nun Ulus için önemine değindi. Milletvekili Tunç, 'Uluslular olarak Yüksekokulumuza sahip çıkmalıyız. Öğrencilerimize her konuda yardımcı olmalıyız, gelecek seneye öğrenci sayısı artacak. Yüksekokula bina ve öğrencilere yurt ile ilgili çalışmalarımız sürüyor ' dedi.Ulus'un hastane binasının yetersizlik sorununa da dikkat çeken Milletvekili Tunç, Ulus ilçe hastanesinin yatırım programına alındığını ihale sürecinin devam ettiğini, 20 yatak kapasiteli ilçe hastanesini Ulus'a kazandıracaklarını ve Ulus çevre yolu inşaatını, Ulus'un Pür Mahallesi'ndeki ve Samat Mahallesi'ndeki ilçenin giriş ve çıkışında bulunan köprü inşaatlarını tamamladıklarını Küre Dağları Milli Parkı ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini söyledi.
Kaynak: İHA