Tarsus'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde seyir halindeki TIR'a arkadan çarpan kamyonette bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybetti, diğerleri ağır şekilde yaralandı.

Tarsus'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı
Kaza, D-400 Karayolu üzerinde bulunan eski Çukurova Fabrikası civarında, gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus'tan Mersin istikametine doğru seyir halinde olan Serdar Karaca (30) idaresindeki 33 D 8991 plakalı kamyonet, aynı istikamette hareket halinde olan Ahmet Daşlı'nın (48) kullandığı 33 BEZ 57 plakalı çekici ve 01 KNR 548 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada kamyonetteki Erdal Özkara (30) araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti; kamyonetin sürücüsü Karaca ile araçta yolcu olarak bulunan Özcan Bekar (24), Kerim Bekar (27) ve Recep Yamaç (26) ağır şekilde yaralandı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Özkara'nın cesedi, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı ve otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaralılar ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA