Keçiören Belediyesi'nden Yeşile Büyük Destek

Keçiören Belediyesi, ilçede başlattığı yeşil atağına okul bahçelerinin ağaçlandırılmasıyla devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'nden Yeşile Büyük Destek
Keçiören Belediyesi, ilçede başlattığı yeşil atağına okul bahçelerinin ağaçlandırılmasıyla devam ediyor. Yeşil bir Keçiören için çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ağaçlandırma alanlarının yanı sıra Keçiören'deki okullarda da ağaç dikimi yapıyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi tarafından Esertepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde fidan dikim töreni düzenlendi.

Ağaçlandırma çalışmasına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan diken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, daha yeşil bir Keçiören için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

Ağaç dikmenin yanı sıra korumanın da önemine değinen Başkan Ak, Keçiören belediyesi olarak eğitime büyük önem ve destek verdiklerini vurguladı. Keçiören’in farklı yerlerinde sürekli ağaçlandırma çalışması yaptıkları bilgisini veren Başkan Ak, ağaç dikme törenlerine katılan herkesin bir dikili ağacı olduğunu söyledi.

İlköğretim ve lise öğrencilerinin katıldığı çalışmalarla öğrencilere doğa sevgisinin aşılandığını kaydeden Başkan Ak, yeni dikilen fidanlarla Keçiören'in nefes alacağını söyledi.

Esertepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri de okullarına ağaçlandırma konusunda destek verdiği için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti

Kaynak: İHA