Açlığa Doymak'tan Türkiye'de bir ilk!

Zübeyr Şaşmaz'ın filmi Açlığa Doymak, internet medyasına özel gala vererek Türkiye'de bir ilke imza attı.

Açlığa Doymak'tan Türkiye'de bir ilk!
Güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği film 'Açlığa Doymak ' 7 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Daha önce Kurtlar Vadisi Filistin ve Muro filmlerinin de yönetmenliği yapan Zübeyr Şaşmaz, bu filminde ölüm oruçları, halvet ve güzellik konularını ortak bir yapı içerisinde beyaz perdeye aktarıyor.

AÇLIĞA DOYMAK'LA TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Şaşmaz, Açlığa Doymak filmi ile Türkiye'de bir ilki de gerçekleştirdi. Açlığa Doymak filmi ilk galasını internet medyasına özel olarak yaptı. Kanyon'da 9 numaralı sinema salonunda gerçekleştirilen bu özel galaya İnternet medyasında görev alan çok sayıda yönetici ve editör katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen galaya Zübeyr Şaşmaz'ın yanı sıra filmin senaristlerinden Mustafa Çevik, oyuncu Ali Sürmeli ve Adnan Erdoğan da katıldı.

AÇLIĞA DOYMAK HAKKINDA...

Film, birbirlerinden farklı dünyalarda yaşayan üç insanın sıradan hayatlarının, ölümü dileyecek kadar büyük bir azaba dönüşmesini anlatıyor.

Açlığa Doymak, 'Ruhsal bir azap, bedensel bir acıyla yenilebilir mi? İnsan, en temel ihtiyacı olan yeme-içme arzusunu bir amaç uğruna kesebilir mi? ' sorusuna cevap arıyor.

Filmin Yapımcılığını ve yönetmenliği ZS Film Zübeyr Şaşmaz, Senaryo Zübeyr Şaşmaz, Mustafa Çevik, Görsel Yönetmenliğini Goran Meceva, Müziklerini usta sanatçı Erkan Oğur, Sanat Yönetmenliğini ise Fırat Yünlüel üstlendi.